Shopping i Landskrona

Hej!

Det är fredag och vi är bara några timmar ifrån helg, fantastiskt vänner! Fredagskänslan har redan kommit och ni vet att det här är dagen då jag alltid unnar mig själv genom att gå på en shoppingtur i Landskrona. Jag kommer givetvis inte bryta ett vinnande koncept utan det är shopping som står på schemat idag igen, den här gången har jag spanat in en vinterjacka i en klädbutik som jag tänkte ta med mig hem.

Nu när vi gick in i februari och har lagt de mörkaste månaderna bakom oss så var mina förhoppningar att vi även skulle kunna lägga minusgraderna och snön bakom oss också. Men givetvis skulle kylan slå till. Att det skulle bli så här kallt hade inte jag förberett mig på och jag har inte alls den typen av kläder som klarar flera minusgrader, det är sällan som vi sjunker i sån låg temperatur här nere i Landskrona. Som tur är så har en klädbutik, Elsas Hörna, precis det som jag letar efter. Jag var nere på stan även förra fredagen och för att kika på lite väskor, men på något sätt lyckades jag hamna i denna klädbutik ändå. Min förkärlek för kläder är helt enkelt för stor och det är omöjligt att gå på Landskronas gator utan att hamna i någon klädbutik. Inne på Elsas Hörna fanns det en lite kamelfärgad dunjacka i en något kortare modell, perfekt för den som inte bara är ute efter funktionalitet utan även för design. Vid den tiden var det flera plusgrader så jag gjorde inget annat än bara noterade att det var en läcker jacka, men nu är det andra tankar i huvudet.

Jag tänker smita iväg från lunchen för att snabbt springa ner till klädbutiken och köpa jackan så att jag i lugn och ro kan gå på min shoppingtur efter jobbet utan att behöva frysa. Kommer slänga upp en bild på jackan sen, både här och på mina sociala medier. Håll utkik och trevlig helg på er vänner!