Reklamskyltar och hantverkare

Tjenare alla underbara läsare!

Nu har vi kommit en bra bit i processen av att starta upp vår krog och det är inte många veckor kvar tills att vi kan öppna upp portarna. Ni som har gått förbi lokalen i Uppsala har kanske lagt märke till att vi har satt upp lite reklamskyltar för att marknadsföra oss själva. Jag ska även åka och hämta två nya reklamskyltar senare idag som ska sitta på husväggarna. Det är första gången som jag gör något sådant här och det känns verkligen spännande med den här processen, allt från reklamskyltar till inredning. Vi kommer öppna en krog i Uppsala dit människor som vill möta andra människor går, ett ställe där gemenskapen är den viktigaste delen. Det tillsammans med unika maträtter och god dryck till ett bra pris kommer förhoppningsvis vara en lyckad kombination. Vi kommer ha lite olika sorters spel och aktiviteter i form av musikquiz och karaoke, men först måste vi bli klara med alla inredning och renovering så att vi kan starta upp. Jag har länge arbetat på restauranger och barer runt omkring i Uppsala så jag har erfarenheter från branschen på det sättet, men jag har aldrig varit med om att starta upp någonting från start. Därför är det tur att min kollega har stora erfarenheter från det, det är han som har kontakterna. Han har fixat med reklamskyltar, anställt snickare och elektriker samtidigt som jag har kontaktat lite matleverantörer för att försöka ordna någon schysst deal. Det är inte så enkelt men jag har lyckats att få tag i en kedja som kunde erbjuda oss en riktigt bra deal så jag behöver bara meddela min kompanjon om de goda nyheterna. Nu ska jag kila iväg till lokalen och greja lite så att vi kan öppna upp snart, vi hörs vänner!