Inga fobier längre tack vare hypnos

Hallå där bloggen!

Äntligen är jag fri från mina rädslor och fobier för mörker och små utrymmen. Redan sedan unga dagar har jag alltid varit rädd för mörker utan att egentligen själv veta varför, det tillsammans med en viss klaustrofobi har försatt mig i ganska många jobbiga situationer genom åren. För två månader sedan bestämde jag mig för att prova hypnos, jag hade läst att det kunde fungera för att få bort fobier. Sagt och gjort så gick jag med höga förväntningar till 3C Coaching by Maria i Sigtuna för att med hjälp av hypnos bli kvitt av mina rädslor.

Eftersom jag inte själv kunde svara på var dessa bekymmer hade sin grund så var förhoppningarna att mitt undermedvetna kanske kunde ge oss svaren. Jag visste inte om det fanns några traumatiska upplevelser från min barndom som kunde bidragit till det men så småningom så fick jag svaren. Som litet barn hade jag lyckats låsa in mig själv på liten toalett som inte hade någon lampa, jag lyckades inte ta mig ur på en bra stund. Det var ungefär det som mitt undermedvetna hade kommit ihåg, jag själv kommer inte ihåg den händelsen idag trots att jag har fått det berättat. Nu känner jag mig lite mer trygg med mig själv och jag har inga problem att vara i mörker, klaustrofobin är lite svårare att bli av med men det går åt rätt håll. För mig har inte klaustrofobi varit det jag lidit av mest utan det har alltid kunna gå och hantera genom att undvika små utrymmen. Mörker kan vara desto svårare att undvika, speciellt under vintertid när det blir mörkt runt femtiden och jag ska gå hem från jobbet. Tack vare hypnos så klarar jag nu att lugnt och fint ta mig hem från arbetet helt själv. Har ni några fobier som ni känner att ni vill bli av med så kan jag varmt rekommendera just hypnos.