Köpte handgjorda hantverk

Tjabba!

Nu är jag äntligen hemma efter lite shopping och jag kom faktiskt hem med mindre än vad jag trodde att jag skulle göra. Efter en hel dag ute på stan så brukar det finnas en risk att jag har med mig flera påsar hem men inte idag. Idag köpte jag faktiskt bara en grej men jag är väldigt nöjd. För några veckor sedan så kontaktade jag Philip’s Design som tillverka handgjorda hantverk, anledningen var att jag hade sett några av hans produkter och jag ville väldigt gärna att han tillverkade ett bord till min fåtölj. Han ringde när jag var på stan i Uppsala och sa att bordet var klart.

Jag fastnade så för hans designteknik och för hans val av material och färger så jag var bara tvungen att beställa ett bord. På det sättet som han använder rostfärgade vattenrör i kombination med andra industriella material så skapas det väldigt fyndig och unik design. Jag som själv har inlett min lägenhet med liknande färger tycker att det är väldigt snyggt och jag visste att hans handgjorda hantverk skulle passa perfekt in hemma i Uppsala. Bordet passar perfekt in jämte min sammetsfåtölj så nu kan jag sitta framför kaminen med en kopp kaffe och gitarren i handen. Innan var jag lite tveksam till om det behövdes ett bord där men nu i efterhand så finns det ingen tvekan längre.

Jag kikade på lite mer handgjorda hantverk som Philip hade skapat och bestämde mig för att beställa lite ljusstakar till lägenheten som matchar bra med bordet och med mina andra dekorationer här hemma, förhoppningsvis får jag dem i slutet av veckan och då kommer jag ta lite bilder som jag kan lägga ut här på bloggen. Eftersom jag inte kom hem med något mer så tänker jag att det nu har blivit dags att beställa hem lite kläder från internet, det är ju ändå min shoppingdag.