Nya dekorationer

Hejsan svejsan alla läsare!

Jag kommer idag med ett härligt tips om hur du kan sätta en liten extra prägel på din inredning där hemma. Det är en kvinna i närheten av Linköping som ägnar sin tid åt att sticka och virka fantastiska hantverk som kan användas för dess praktiska egenskaper eller för dekoration. Jag tycker väldigt mycket om inredning och dekoration, min man blir nästan galen när jag kommer hem med nya produkter eftersom vi redan har så mycket. Jag försöker alltid förklara för min man att dekoration och inredning är ungefär som kläder eller tv-spel, det kommer nya trender och nya produkter. Han kan givetvis inte förstå den jämförelsen utan menar alltid på att med tv-spel så gör man någonting och kläder använder man alltid. Snart tror jag vi kommer till den punkten där han inte bryr sig längre om jag kommer hem med nya inredningsprodukter, men det hade varit kul om han någon gång kunna visa lite uppskattning när jag kom med något nytt.

De här trevliga dekorationerna som Elisabet gör med hjälp av sin virkning är riktigt läckra och det bästa av allt är att hon kan skapa objekt utifrån mina önskemål. Jag har massa trevliga idéer om hur hennes dekorationer kan ge mig ett unikt utseende i hemmet.

I många år har jag varit inne på den industriella inredningsdesignen med mycket rostfärgat och roséfärgade produkter, jag tycker det är väldigt coolt när man tar inspiration från industribranschen. Det ser lite rått ut men med lite varma färger i kombination med denna inredningsdesignen så blir det riktigt fint. Nu har jag däremot gått över lite mot det mer varma hållet med mycket tyger och gärna möbler i sammet, vi har bland annat en sammetssoffa och lampskärmar i sammet. Just i den här inredningen så passar Elisabets dekorationer in väldigt bra. Surfa in och kolla själv vad hon har att erbjuda!