Ny möbler till stugan

Hej Hej bloggen!

Denna veckan har jag spenderat nere i min stuga på Östra Stranden i Halmstad, som jag skrev i början av december så hade jag precis då fått stugan renoverad och jag hade sedan dess inte varit där. Men nu när vi går mot en ny årstid så har det blivit dags för att fixa dit lite möbler. Det enda som fanns i stugan när jag kom ner var en säng och en tv, men nu har jag verkligen fått ordning på det hela. Jag började veckan med att åka in till Halmstad för att kika på lite möbler när jag till slut hamnade på en butik som heter NN Design & Inredning, en riktigt mysig butik. Det märks att Halmstad är en semesterstad för alla butik har ett utbud som passar perfekt in till stugor och det här var en butik som dessutom hade väldigt fina möbler.

När jag gick in i den här butiken så hade jag några prioriteringar och det var soffa, soffbord, stolar och köksbord. Produkter som inte kunde lastas in i en vanlig bil med andra ord, därför hade jag just den dagen hyrt ett släp. När jag öppnade dörren in till butiken fick jag genast syn på en soffa i sammet och det tog inte många sekunder innan jag hade bestämt mig för att jag skulle ha den, framför soffan stod ett soffbord i mässing som passade perfekt. Jag hade alltså varit inne i butiken i fem minuter och redan hittat vad jag behövde, det kommer nog aldrig hända igen.

Dagen rullade på och till slut fick jag även tag på möbler till köket, detta med flera dagar kvar att spendera i Halmstad. Eftersom att allting har gått så fort så tog jag faktiskt möjligheten och bjöd ner lite kompisar hit för att få en liten minisemester. Jag kommer kanske inte skriva något inlägg under resterande delen av veckan men jag lovar att det kommer ett nytt inlägg så fort jag kommer hem.