En skicklig florist

Hej där!

Snart är det alla hjärtans dag och jag tänkte ge ett tips till er killar där ute som inte vet vad ni ska ge till någon som ni håller varmt om hjärtat. Jag själv har sedan länge tillbaka redan bestämt vad jag ska min flickvän och det var ett ganska enkelt beslut. Efter ett besök hos en florist i Jönköping så gjorde hon en bukett som fick mig att fullständigt tappa hakan, så bra var hon. Min flickvän älskar blommor och brukar allt som ofta gå till en florist för att skaffa lite blommor till hemmet. Hon har även en tendens av att klaga på att hon aldrig får några blommor från mig, men nu så ska hon allt få en bukett av högsta klass. En bukett är definitivt något som alltid går hem på alla hjärtans dag men många gör det enkla misstaget och bara går till någon väldigt enkelt butik och köper en vanlig ros eller något. Ska ni köpa blommor till er flickvän så måste ni gå till en florist som kan göra något unikt och något som visar att ni faktiskt har tänkt till.

Vill man ge något mer så finns det många saker som passar bra till en bukett blommor, så länge som ni skippar chokladasken. Det fungerar inte längre, hur ofta händer det att chokladasken faktiskt äts upp? Typ aldrig. Mitt tips är att i så fall ge ett smycke, kanske ett graverat armband med något betydelsefullt. En upplevelse är också ett väldigt bra tips, men här rekommenderar jag att undvika restauranger. Det är jättetrevligt att gå på restaurang men det kan ni göra vilken dag som helst. Lägg hellre ner lite tid, bjud på en middag med tända ljus och lite rosblad på bordet. Det jag vill få fram är att ni ska göra något personligt, gör något som ingen annan kan göra för henne. Och ska du ge henne rosor så gå till en florist!